تعمیر ضبط خانگی سونی

تعمیر ضبط خانگی سونی

تعمیر ضبط خانگی سونی و نصب امکانات جدید مانند بلوتوث و پورت USB یکی از راههایی است که دارندگان ضبط‌‌های خانگی سونی انتخاب می‌کنند. این یک روش میانبر برای داشتن یک سیستم صوتی قوی، با حداقل هزینه است. در ادامه متخصصین تعمیر سیستم‌ های صوتی رایان تی وی ایرادهای متداول و شایع در بخش تعمیرات ضبط خانگی سونی را بررسی می‌کنند.

ایرادهای شایع در تعمیر ضبط خانگی سونی

شایع ترین ایرادهایی که در بین ضبط های خانگی سونی دیده می شود عبارتند از :

  1. از کار افتادن بخش سی دی ضبط خانگی و نمایش پیغام PLEASE WAIT

  2. باز نشدن درب سی دی ضبط خانگی سونی

  3. نخواندن و اجرا نشدن دیسک

  4. خاموش شدن ضبط سونی و نمایش پیغام PUSH POWER PROTECT

  5. نمایش EJECT و خاموش شدن ضبط خانگی سونی

  6. پیام C3100

  7. ارور C81

  8. نمایش پیام C1370

نمایش پیام  please wait در ضبط خانگی سونی

اولین ایرادی که باید در تعمیر ضبط خانگی سونی بررسی کنیم از کار افتادن بخش CD و نمایش پیام PLEASE WAIT در دیسپلی دستگاه است. این ایراد بالاترین آمار مراجعه را دارا می‌باشد.

وقتی ضبط خانگی سونی را روشن می‌کنید، در ابتدا، راه‌اندازی و ریست اولیه انجام می‌شود. در این مرحله بخش‌های مختلف دستگاه چک می‌شود: کاست‌ها از نظر وجود کاست چک می‌شود و مکانیزم کاست‌ها در حالت ریست و خلاصی چرخ دنده‌ها قرار می‌گیرد. مکانیزم دیسک هم متناسب با اینکه چند درایو دیسک وجود داشته باشد حرکات راه اندازی اولیه را انجام می‌دهد.

در مدل‌های سه دیسک و پنج دیسک تعداد دیسک‌های موجود در دستگاه مشخص می‌شود. با اتمام این مراحل دستگاه آماده کار می‌شود. در طول مدت زمانی که این عملیات چک، ریست و راه‌اندازی اولیه انجام می‌شود پیام please wait در دیسپلی دستگاه نمایش داده می‌شود.

اگر به هر دلیل این راه‌اندازی اولیه به اتمام نرسد نمایش پیام please wait ادامه پیدا می‌کند. در این حالت قسمت‌های مختلف دستگاه به درستی کار نمی کند و معمولا صدای خروجی دستگاه هم قطع می‌شود.

تعمیر ضبط خانگی سونی

تعمیر ضبط خانگی سونی

تعمیر ضبط خانگی سونی

 

 

بیشتر بخوانید : تعمیر ضبط خانگی سونی w55

باز نشدن درب سی دی ضبط خانگی سونی

این ایراد ممکن است با نمایش پیام PLEASE WAIT در دیسپلی ضبط خانگی سونی همراه باشد، گاهی هم ممکن است که صدای چرخش سینی دیسک شنیده شود و یا حتی یک دیسک خوانده شود اما با این وجود درب بخش سی دی ضبط خانگی سونی باز نشود.

نخواندن سی دی در ضبط خانگی سونی

مشکل نخواندن سی دی و نشان ندادن محتویات دیسک ایراد شایع دیگری است که در تعمیر ضبط خانگی سونی دیده می شود. در یک سیستم درایو دیسک، قطعه اپتیکال بلاک وظیفه خواندن اطلاعات دیسک و انتقال آن به برد سروو را بعهده دارد. عموم مصرف کنندگان این قطعه را با نام لنز دی وی دی یا لنز ضبط خانگی می شناسند. قطعات این مجموعه آسیب پذیر هستند و میزان خرابی آنها بیشتر از سایر قطعات است. به همین دلیل وقتی با مشکل اجرا نشدن سی دی در ضبط خانگی سونی مواجه میشویم عیب یابی را از این قطعه آغاز می‌کنیم.

اپتیک‌هایی که در سیستم‌های صوتی سونی استفاده شده‌اند عبارتند از:

  1. 213 در ورژن‌های مختلف B – C – D – F
  2. BU30
  3. DBU1
  4. 313

اپتیک 213

اپتیک KSS-213 در چند ورژن B – C و D در مدل های مختلف ضبط خانگی سونی استفاده شده است. مدل‌های ضبط خانگی سونی که اپتیک 213 در آنها استفاده شده است مانند سری VX777 یا VX888 تنها قادر به خواندن فرمت‌های صوتی غیر فشرده هستند. اپتیک 213 به صورت فابریک دارای کاور نیست اما در اکثر ضبط های خانگی سونی با کاور استفاده شده است. کاور در زمانی که اپتیک غیر فعال است روی لنز خارجی را می‌پوشاند و از ورود گرد و غبار به اپتیک جلوگیری می‌کند.

اپتیک BU30

در عموم ضبط های خانگی سونی که قادر به خواندن فرمت های تصویری (غیر DVD) هستند از اپتیکالا بلاک BU30 استفاده شده است. اپتیکال بلاک BU30 به صورت فابریک دارای کاور است تا از نفوذ گرد و غبار به اپتیک جلوگیری کند.

این اپتیک اولین بار در محصولات شرکت آیوا استفاده شد. پس از آنکه شرکت آیوا توسط سونی خریداری شد در مدت محدودی روی محصولات سونی هم استفاده شد.

اپتیک DBU1

اپتیک DBU 1 اولین بار توسط شرکت میتسومی برای سونی ساخته شد. دارای مکانیزم فلزی است و بیشتر در دستگاه های تولیدی قبل از سال 1385 استفاده شده است. لنز خارجی پیکاپ در اپتیک DBU 1 دارای کاور بوده و به همین جهت در مقابل نفوذ گرد وغبار مقاومت بسیار زیادی دارد. این کاور در زمان بیکاری اپتیک مانند یک پلک محافظ روی لنز خارجی را می‌پوشاند و از آن در وقابل عوامل محیطی مانند گرد و غبار حفاظت می کند.

DBU 1 از قدرت بسیار بالایی برخوردار است و معمولا ضعیف شدن آن به صورت صرف زمان بیشتر در خواندن اطلاعات اولیه نمایان می شود. مثلا در صورت ضعیف شدن اپتیکال بلاک ضبط خانگی سونی سری FL و FLX که در آن از اپتیکال بلاک DBU1 استفاده شده زمان لود سی دی ها طولانی می شود ولی معمولا در خواندن سی دی اشکالی دیده نمی شود.

 

تعمیر ضبط خانگی سونی

اپتیک 313

از این اپتیکال بلاک در عموم دستگاه های سونی بعد از سال 1385 به صورت گسترده استفاده شده است. کیفیت ساخت بسیار بالایی دارد و در عموم طراحی ها بعلت استفاده سونی از کاور های مخصوص که تمام بخش اپتیکال بلاک و مکانیزم OPEN/CLOSE را در بر می گیرد در مقابل نفوذ گرد و غبار بسیار مقاوم است.

روند استهلاک برخی از قطعات اپتیکال بلاک 313 در صورت عدم استفاده طولانی مدت، سرعت می‌گیرد و به همین دلیل توصیه می شود از دستگاه هایی که این اپتیکال بلاک در آنها استفاده شده حداقل هفته ای یک الی دو مرتبه استفاده شود.

 

تعمیر ضبط خانگی سونی

نمایش پیام push power protect در ضبط خانگی سونی

ضبط های خانگی سونی دارای عیب یاب داخلی هستند. عملکرد این عیب یاب به این صورت است که وقتی در یکی از بخش های دستگاه قطعه یا قطعاتی معیوب می شود مدار محافظ دستگاه فعال می شود.

با فعال شدن مدار محافظ، دستگاه غیر فعال می شود و پیام خطا متناسب با ایراد ایجاد شده در دیسپلی دستگاه نمایش داده می شود. عملکرد سیستم عیب یابی و غیر فعال شدن دستگاه باعث جلوگیری از پیشرفت ایراد و جلوگیری از سرایت خرابی به قطعات سالم دستگاه می شود.

اگر ایراد ایجاد شده در ضبط خانگی سونی باعث ایجاد اضافه بار روی بخش پاور دستگاه شود مثلا یکی از ولتاژهای اصلی اتصال کوتاه شود، همزمان با فعال شدن مدار محافظ و غیر فعال شدن دستگاه پیام push power protect در دیسپلی دستگاه نمایش داده می‌شود.

یکی از اصلی‌ترین قطعاتی که می تواند باعث ایجاد حالت پروتکت در ضبط خانگی سونی شود خرابی مدار آمپلی فایر یا همان تقویت صدای دستگاه است. بخش آمپلی فایر معمولا با دو ولتاژ مثبت و منفی با دامنه بالا تغذیه می شود. وجود هر گونه اتصال کوتاه در مدار آمپلی فایر ضبط خانگی سونی می تواند باعث ایجاد حالت پروتکشن شود.

در صورت مواجهه با نمایش پیام push power protect ( در دستگاه های مختلف این راه حل صادق است ) ابتدا تمام فیش های ورودی و خروجی دستگاه و مخصوصا بلندگوهای دستگاه را جدا کرده و مجددا دستگاه را تست کنید.

نمایش EJECT و خاموش شدن ضبط خانگی سونی

وقتی ضبط خانگی سونی را روشن می‌کنیم، پس از چند لحظه پیام EJECT در دیسپلی نمایش داده شده و سپس دستگاه خاموش می‌شود. خاموش شدن ضبط خانگی سونی به همراه ارور EJECT در مدل‌های مختلف مانند AZ – GN – GNZ – GNV – RV دیده می‌شود.

علت اصلی این ارور که در اکثر مدل‌های ضبط خانگی سونی مشترک است خرابی بخش مکانیزم کاست است. همانطور که گفتیم در ابتدای روشن کردن، بخش‌های مختلف ضبط خانگی سونی چک و راه‌اندازی می‌شود. در بخش کاست، مکانیزم باید در حالت ریست قرار بگیرد. اگر به هر دلیل مکانیزم کاست‌ها در ضبط خانگی سونی در زمان روشن شدن در موقعیت ریست اولیه قرار نگیرد، پیام EJEJCT نمایش داده شده و دستگاه خاموش می‌شود. شکستگی چرخ دنده‌ها، عمل نکردن سلونوئید، خرابی موتور و تسمه‌ها از مهمترین دلایل ایجاد این ارور در ضبط خانگی سونی هستند.

تعمیر ضبط خانگی سونی

6.پیام C3100

این پیام خطا معمولا همراه با از کار افتادن بخش دیسک در ضبط خانگی سونی ظاهر می‌شود. مکانیزم دیسک دارای چند بخش مختلف است که در کنار هم وظیفه بارگذاری اطلاعات دیسک را انجام می‌دهند. اگر یکی از بخش‌ها به درستی کار نکند، باعث از کار افتادن سایر بخش‌ها خواهد شد. در این حالت بخش سی دی ضبط خانگی سونی از کار افتاده و پیام C3100 در دیسپلی دستگاه نمایش داده می‌شود.

 

پیام C81 در ضبط خانگی سونی

ارور C81 درمجموعه تعمیر ضبط خانگی سونی مختص سری RV طراحی شده است.این ایراد در اکثر مواقع به دلیل اشکال در عملکرد بخش دیسک ظاهر می‌شود.

بعنوان نمونه عملی در مدل‌هایی مانند MHC-RV6 -RV8 – RV55 -RV550- RV555 اپتیکال بلاک BU30 استفاده شده است. در این اپتیک، چرخ دنده کوچکی در بخش موتور اسلدر وجود دارد که به مرور زمان ترک برمی‌دارد.

ترک خوردن چرخ دنده اپتیک BU30 باعث می‌شود وقتی ضبط خانگی سونی را روشن می کنید در همان ریست اولیه اپتیک صدای چرخ دنده معیوب شنیده شود. در بعضی موارد تعمیر ضبط خانگی سونی دیده شده که خرابی این چرخ دنده باعث جلوگیری از ریست اولیه دستگاه و نمایش ارور C81 شده است.

ارور c81 تعمیر ضبط خانگی سونی

نمایش ارور C1370 در ضبط خانگی سونی

کد خطای C 13 70 پیام دیگری است که در برخی از مدل های ضبط خانگی سونی مانند سری AZ – GNZ – GZR دیده میشود.  پیام C 13 70 در ضبط خانگی سونی معمولا با از کار افتادن بخش CD نمایش داده میشود.

وقتی دیسک به مکانیزم ضبط خانگی سونی وارد میشود روی اپتیکال بلاک (لنز دی وی دی) قرار میگیرد تا اطلاعات آن خوانده شود. اگر به هر دلیل فنی ، ضبط خانگی سونی قادر به خواندن اطلاعات دیسک نباشد بعد از چند بار تلاش برای خواندن محتویات دیسک، ارور C1370 در ضبط خانگی سونی ظاهر میشود.

قطعات مختلفی که خرابی آنها می‌تواند باعث ایجاد ایراد C1370 در ضبط خانگی سونی شود عبارتند از:

  1. اپتیکال بلاک
  2. خرابی مکانیزم دیسک
  3. برد سروو (servo)
  4. کابل فلت انتقال اطلاعات

تعمیر ضبط خانگی سونی

نصب ماژول بلوتوث و فلش خور کردن ضبط سونی

یکی از خدمات جانبی در بخش تعمیر ضبط‌های خانگی مجموعه رایان نصب ماژول بلوتوث و فلش خور کردن آنها است. ضبط‌‌های خانگی سونی کیفیت صدای خروجی بسیار بالایی دارند، اما عدم وجود امکانات ارتباطی جدید مانند پورت USB و بلوتوث، استفاده از آنها را سخت کرده است.

نصب بلوتوث روی ضبط خانگی به همراه امکان استفاده از پورت USB یک راه میانبر برای داشتن یک سیستم صوتی با کیفیت با حداقل هزینه ممکن است. ضبط‌های خانگی سونی به دلیل کیفیت بالای ساخت، بیشترین متقاضیان این بخش هستند.

نصب ماژول بلوتوث و فلش خور کردن ضبط خانگی با کیفیت های مختلفی قابل اجرا است. در مجموعه رایان این عملیات به صورت کاملا داخلی انجام شده و کیفیت صدای خروجی، هم تراز با بخش سی دی دستگاه خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع به نصب بلوتوث و فلش خور کردن ضبط خانگی با مشاورین رایان تماس بگیرید.

 

بیشتر بخوانید : تعمیر ضبط خانگی سامسونگ

 

 

98 دیدگاه ها

  1. لطفی گفت:

    با سلام و خسته نباشید،،، بنده میخواستم بدونم که آیا شما ضبط صوت سونی W55 هم تعمیر میکنید و اکر بله ، بنده چطور باهاتون هماهنگ کنم؟ ممنونم….

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام ، در تعمیر دستگاه هایی با مشخصات w55 سونی راه حل پیشنهادی مجموعه رایان تعمیر دستگاه با کمترین هزینه و نصب آپدیت های جدید مانند فلش خور کردن ضبط خانگی و یا نصب بلوتوث است. برای اطلاعات بیشتر با بخش مشاوره تعمیرات تماس بگیرید.

  2. مسعود گفت:

    سلام
    جدیدا ظبط ما که مدلش HCD-GNZ7D هست اصلا دی وی دی نمیخوند بردمش تعمیرگاه سونی . میگه قسمت مکانیکش – آسانسورش خراب شده و باید تعمیر بشه که ما قطعه نداریم و پیدا نکردیم و در نتیجه قابل تعمیر نیست . حالا میخواستم از مشاورتون بپرسم آیا قابل تعمیر توسط شما هست یا نه ؟ .
    ممنون

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام ، تعمیر ضبط خانگی سونی مدل gnz7d یکی از خدمات مجموعه رایان است که به دلیل طراحی خوب محصولات سونی با کیفیت بالایی انجام می شود. بسیاری از دستگاه های ورودی به مجموعه رایان دستگاه های برگشت داده شده از نمایندگی های برندهای مختلف هستند که قادر به تعمیر دستگاه نبوده اند. برای معرفی ایراد و توضیحات بیشتر با بخش مشاوره 66593629 تماس بگیرید.

  3. Hamid 2000 گفت:

    سلام پخش gn1300d دارم که با فعال کردن دکمه groove داخل باندای بزرگش صدای خش خش میاد انگاری باند پاره شده وقتی غیر فعال میکنم خیلی خیل کم میشه مشکل چی میتونه باش میشه راهنمایی کنید

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام ، احتمال کمی وجود دارد که هر دو بلندگوی دستگاه مشابه هم خراب شده باشه با این وجود بهتره اول به جای دو بلندگوی فعلی رو با بلندگوهای دیگه استفاده کنید ببینید به همین شکله یا نه؟ اگر ایراد به همین شکل بود دستگاه باید باز بشه و عیب یابی بشه. ایراد دستگاه شما احتمالا به دلیل خرابی برد سروو بخش سی دی دستگاه است.

  4. arash گفت:

    ?Sony HCD-FL5D daram ke dochare hamin moshkele please wait shode va darbe cd changer baz nemishavad. va yeki az deck haye cassette ha modaam aghabo jelo mishavad, besurate auto reverse aya baraye taamir biaram?

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام ، تعمیر ضبط fl و flx یکی از خدمات مجموعه رایان است. در نوشته ویژه‌ای به نکات تعمیر این دو مدل پرداخته‌ایم. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با بخش مشاوره تعمیرات رایان تماس بگیرید.

  5. محمد گفت:

    سلام من موقع حمل ضبط از اتاق تا پذیرایی منزلم ضبط و در حالت خوابیده بلند کردم و cdداخل دستکاه جابجا شد وقتی روشن کردم عبارت please wait امده و نمیرود و بخش cd اصلا چک نمیشود یعنی تکانی نمیخورد رو همین حالت مانده است چیکار کنم تا قبل این داستان کاملا سالم بوده دستگاه. مدل دستگاه HCD-GN1100Dاست

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام ، زیر دستگاه یک سوراخ وجود دارد که با استفاده از یک پیچ گوشتی باید چرخ دنده داخل آن را بچرخانید. کنار این ورودی جهت باز و بسته شدن سینی را مشخص کرده است. اهرم خلاص شده و مکانیزم آزاد می شود. در حالت بدون برق و خاموش این کار را انجام دهید. سینی بخش DC را باز کنید و بعد از خارج کردن دیسک تست کنید. اگر مشکل دیگری نداشته باشد می توانید استفاده کنید.

  6. محمد گفت:

    سلام ببخشید شما ضبط سونی vx88 رو هم تعمیر میکنید
    و در شمال تهران نمایندگی تعمیرات دارید؟
    تشکر

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، خدمات مختلفی در بخش تعمیر ضبط خانگی سونی ارائه می‌شود از جمله تعمیر دستگاههای قدیمی با لوازم فابریک و نصب بلوتوث و فلش خور کردن آنها.

  7. بختیاری پور گفت:

    سلام خسته نباشید
    ضبط من gnz777d هست روشن نمیشه کلا بردمش تعمیرگاه میگه آی سی سیستم سوخته
    شما آی سی رو دارین یا مشخصات آی سی رو نمیتونید بهم بدید تا من بگردم پیدا کنم بخرم.
    وقتی میزنم برق داخلش برق میبره فقط این آی سی سوخته که هیچ علایمی نمیاره بالا

    ممنون

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، از دقت عیب یابی در تعمیر ضبط خانگی سونی خود مطمئن شوید. آی سی سیستم معمولا به این راحتی معیوب نمی‌شود.

  8. mack گفت:

    سلام من یک ضبط سامسونگ مدل مکس vl65 دارم چند وقت پیش داشتم اهنگ گوش میدادم سیم یکی از باندا رو جدا کردم گزاشتم پهلوش ولی اون طرف سیم وصل بود به دستگاه بعد یک دفعه ضبط خاموش شد وقتی نگاهش کردم دیدم دوتا سیم ها سیاه و قرمز باندا خوردن بهم حواسم نبود که خوردن بهم الان وقتی ضبط میزنم به برق روشن میشه بعدش سریع خاموش میشه و میگه perofect

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، سوال شما در نوشته مفصلی پاسخ داده شده. لطفا روی لینک زیر کلیک کنید.
      https://rayantv.com/%d9%be%d8%b1%d9%88%d8%aa%da%a9%d8%aa-%d8%b6%d8%a8%d8%b7-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%a2%d9%86-%d8%b1%d8%a7/

      • عارف آبادان گفت:

        با درود ، دستگاه پخش خانگی سونی مدل MHC GZR7D دارم، این دستگاه نو را بعداز حدود ده سال از کارتن درآوردم و روشن کردم، بعد از چند دقیقه صفحه نمایشگر کلا محو شد ولی دستگاه کار میکرد، بعد از کمی کار کردن ، اقدام به ریست کردن دستگاه ،طبق کاتالوگ کردم که الان اصلا دستگاه به هیچ وجه روشن نمیشود ، اصلأ چراغ استندبای هم روشن نمیشود، کابل برق مشکلی ندارد، پیشنهاد و تشخیص شما چی هست و چکار باید بکنم، بنده در شیراز ساکن هستم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ‌تشکر

        • گروه تخصصی رایان گفت:

          با سلام، عیب یابی دستگاه شما در این حالت و بدون بررسی اظهار نظر کردن کمی مشکل است و احتمال خطای زیادی دارد. در نظر داشته باشید که هیچ ریست و یا تغییر نرم افزاری از خارج دستگاه نمی‌تواند باعث از بین رفتن حالت استندبای در دستگاه شما شود. در این حالت وجود ایراد سخت‌افزاری قطعی است اما کدام قطعه مشخص نیست. حتما از متخصصین تعمیر ضبط خانگی سونی که تجربه کافی دارند کمک بگیرید چرا که دستگاه شما یکی از ضبط‌های با کیفیت و در عین حال ظریف در برند سونی است که ایرادهای خاصی در آن ایجاد می‌شود.

  9. محمد گفت:

    سلام وقت بخیر مهندس ی ضبط سونی از مدل rvداریم ک صفحه جلو روشن نمیشه خیلی گشتم جایی پیدانکردم صدمه دیده باش میزنی تو برق یه لحضه میاد باز میره

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، از کار افتادن صفحه نمایش جلو در ضبط های خانگی سونی یکی از ایرادهایی است که در سری RV به نسبت سایر مدل‌ها بیشتر دیده می‌شود. صفحه نمایش جلوی ضبط خانگی دارای یک فیلامان است. این فیلامان باید بوسیله ولتاژی در حدود 30 ولت تغذیه شود. ابتدا چک کنید که این ولتاژ وجود داشته باشد. بعد از روشن شدن فیلامان برای نمایش اطلاعات نیاز به اطلاعاتی داریم که معمولا بوسیله آی سی اصلی این قسمت پردازش می‌شود.

  10. قاسم گفت:

    سلام ظبط سونی مدل GN11000Dدارم که وقتی روشن میکنم و میخواد آهنگ بخونه یهو این نوشتنی رو روی صفحه میاره Eject و خاموش میشه

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، اگر یکی از بخش های ضبط خانگی سونی مانند دیسک و یا کاست معیوب باشد می تواند باعث ایجاد این ایراد شود. مثلا همانطور که در نوشته های مختلف مربوط به تعمیر ضبط خانگی سونی توضیح دادیم وقتی بخش سی دی در ضبط خانگی سونی معیوب می شود عموما صدای خروجی دستگاه قطع می شود. برای رفع ایراد ابتدا همه قسمت های دستگاه را در حالت ریست قرار دهید. سپس بررسی کنید که آیا مجدد مشکل ایجاد می شود یا خیر؟ اگر لازم دیدید می توانید از مشاوره متخصصین تعمیرات سیستم های صوتی رایان استفاده کنید.

  11. آرمان عسکری گفت:

    سلام
    ضبط سونی az1دارم که دادم یک جا فقط نشون دادم میگه ای سی صدا سوخته قابل تعمیر نیست
    اگه شما می تونی تعمیر کنید به ادرستون پست کن از رشت مزاحم میشم
    با تشکر

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، آمپلی فایر ضبط خانگی سونی مدل az دارای ساختار خاصی است که در صورت دستکاری اشتباه تنها راه حل تعمیر دستگاه تعویض کامل برد خواهد بود. در صورت نیاز ابتدا اطلاعات کاملی از تعمیرات انجام شده روی دستگاه از تعمیرکار خود داشته باشید. با بخش مشاوره تعمیراتن رایان تماس بگیرید تا در صورت امکان برای ارسال و تعمیر ضبط خانگی سونی شما هماهنگی لازم انجام شود.

  12. حسین زهره گفت:

    با سلام
    ضبط سونی جی آن ۷۷ دارم که هنگام روشن کردن ، چراغ پاور دستگاه به صورت چشمک زن در آمد و دستگاه در حالت استندبای قرار گرفت ، دستگاه را از برق کشیدم و دوباره راه اندازی کردم ، اینبار تمام قسمتهای دستگاه کار می‌کند ولی صدای آن کاملا از کار افتاده است، نه رادیو صدا دارد ، نه سی دی
    چه دستوری میفرمایید ممنون

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، نحوه عملکرد ضبط‌های خانگی سونی به صورت یکپارچه است. بعنوان نمونه اگر بخش کاست از کار بیفتد ضبط خانگی سونی بعد از نمایش پیام eject خاموش می‌شود. همچنین اگر بخش دیسک به درستی کار نکند ممکن است صدای خروجی دستگاه قطع شود. توصیه اینست که مدتی دستگاه را از برق بکشید. سپس دستگاه را ریست کنید. اگر همچنان مشکل پابرجا بود از متخصصین تعمیر ضبط خانگی سونی کمک بگیرید.

  13. کیانفر گفت:

    با سلام من یک دستگاه ضبط خانگی سونی دارم که مدلش (HCD-AZ 33D) است . این دستگاه شامل DVD PLAYER, radio,Tape و فلشخور است ،
    مشگل اصلی آن اینست که وقتی دگمه پاور را میزنیم بعد از حدود چند ثانیه دستگاه خاموش می‌شود، مشگل از چیست و چکار باید کر ، آیا این مدل دستگاه را میشناسید تعمیر کرده اید ، ایراد به راحتی حل می‌شود

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، ضبط‌های خانگی سونی مشابه مدل ضبط شما دارای عیب یاب داخلی هستند. زمانی که دستگاه در بخشی دچار مشکل می‌شود عیب یاب فعال شده و دستگاه را خاموش و یا غیر فعال می‌کند. معمولا در این حالت پیام خطا و یا کد مشخصی در دیسپلی نمایش داده می‌شود. خطاهایی مانند c1371 – push power protect از جمله این پیام ها هستند. در ایراد دستگاه شما کد خطا نمایش داده نمی‌شود و حتما باید علت این موضوع مورد نظر تعمیرکار قرار گیرد. راجع به ضبط خانگی سونی سری az در سایت مقالات مرتبط هست. تایید کیفی کار هر مجموعه از طرف خود مجموعه فکر نمی کنیم کار صحیح و قابل قبولی باشد.
      https://rayantv.com/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-az/

  14. شفیع گفت:

    سلام من یکدسگاه ضبط وپخش سونی خانگی ۱۰۰۰ وات مدل VACS :V515 دارم ۳CD خور و۲نوار کاست خور دارم که صدای کاست ان در نمیاد ،جهت تعمیر ان چه راهنمایی دارید سپاسگذارم.

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، ابتدا هر دو کاست را تست کنید. اگر هر دو کاست به این مشکل دچار شده باشد احتمال بسیار کمی هست که هر دو کاست دارای یک مشکل شده باشد. صدای هدهای بخش کاست بوسیله کابل‌های شیلددار به برد دستگاه منتقل می‌شود. باید مسیر انتقال سیگنال هدها را بررسی کنید. ممکن است در مدار قطعی ایجاد شده باشد. در این بخش به دلیل پایین بودن ولتاژ و جریان مدار، احتمال خرابی قطعات پایین است.

  15. غنی گفت:

    سلام وقت بخیر
    دستگاه بخش خانگی سونی دارم. رو حالت please wait مونده. چه کنم؟
    ممنون

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، مدل دقیق دستگاه را مشخص کنید. نوشته‌های مختلفی راجع به ایراد please wait در بخش‌های مختلف سایت وجود دارد. مراجعه کنید و در صورت نیاز به انجام عیب یابی و تعمیر با بخش مشاوره 66593629 تماس بگیرید

  16. رزمجویی گفت:

    سلام
    من ظبط خانگی سونیrv555دارم که هروقت دکمه پاوررومیزنم دستگاه خاموش نمیشه ومیره روی حالت استندبای وبعدش دمو ازبرق هم کشیدم امادرست نشد البته کنترل هم ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    باتشکر

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، یکی از ایرادهای محتمل خرابی میکروسوئیچ کلید پاور دستگاه شماست. خرابی کلیدهای پنل ضبط های خانگی یکی از ایرادهایی است که در این دستگاهها ایجاد می شود. نوشته (اشتباه عمل کردن کلیدهای پنل ضبط خانگی) را در سایت مطالعه بفرمایید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با بخش مکشاوره تعمیرات رایان تماس بگیرید.

  17. Mahyar گفت:

    درود وقت بخیر
    دوست عزیز بنده gn999 دارم ب صورت اتفاقی دستم خورده بود ب سلکتور ولتاژ و برق دستگاه روی 120 ولت رفته بود و قتی که دستگاه رو ب برق زدم فیوز دستگاه سوخت الان هم سلکتور را
    برگرداندم ب حالت 220 باز هم وقتی دستگاه را ب برق میزنم فیوز میسوزه ب نظر شما مشکل اساسی هست یا جزئی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، سوختن فیوز ورودی برق 220 ولت دستگاه یعنی اینکه بعد از فیوز اتصال کوتاه کامل دارید. در این گونه موارد خرابی ابتدا باید مدار را اهم چک کنید. یعنی با ابزار تست و عیب یابی به دنبال اتصال کوتاه مدار جستجو کنید. مدل gn999 از مدل‌های با کیفیت و با توان خروجی بالا در بین سیستم های صوتی سونی است و به نظر می‌آید هزینه تعمیر ضبط خانگی شما منطقی و به صرفه خواهد بود. همچنین می‌توانید از مراکز تعمیر ضبط خانگی سونی کمک بگیرید و ابتدا بخواهید که هزینه تعمیر دستگاه را مشخص کنند. یکی از آپشن‌هایی که روی دستگاه شما قابل نصب است بلتوث به صورت داخلی و با شرط کیفیت است.

    • پویان گفت:

      سلام وقت بخیر
      ببخشید ممنون میشم من رو راهنمایی کنید من یدونه ضبط سونی vx888 دارم بازش کردم تمیزش کردم بعد الان که میزنمش به برق برق رد میشه ولی صفحه نمایش خاموش میمونه میشه راهنمایی کنید چطور درستش کنم

      • گروه تخصصی رایان گفت:

        با سلام، توصیه‌ای که صرفا به شما میشه انجام داد این هست که کارهایی که انجام دادید رو مرور کنید. ابتدا قطعات مختلف را خوب نگاه کنید و حداکثر یک بار دیگر همان کارهایی که انجام شده را تکرار کنید تا اگر خطایی اتفاق افتاده متوجه آن شوید. البته بعنوان کارشناس باید توصیه کنیم که چون تجربه کافی ندارید از دستکاری بیشتر خودداری کنید چون بعضی قسمت‌های دستگاه با برق شهری در ارتباط است و خطر برق گرفتگی دارد.

  18. گروه تخصصی رایان گفت:

    با سلام، یکی از ایرادهای متداول در بین ضبط های خانگی سونی ایجاد ایراد please wait است. در نوشته تعمیر ایراد please wait در ضبط خانگی سونی پرداخته ‌ایم که می‌توانید مراجعه کنید. یکی از ایرادهای ظاهری ایجاد حالت پلیز ویت در ضبط خانگی سونی قطع شدن صدای خروجی است. در این حالت به دلیل خرابی برد سروو که کنترل کننده بخش دیسک است صدای خروجی وصل نمی‌شود. برای تعمیر ضبط سونی شما ابتدا باید بخش دیسک را به طور کامل و دقیق عیب یابی و تعمیر کنید.

  19. آراد ناسخیان گفت:

    سلام و عرض ادب
    من یه ظبط سونی ۵ سیدی DVD دارم
    مشکل please wait داره و صدا هم قطع شده
    البته ۷ سال خاموش بود الان که روشن کردم اینجوری شده لطف میکنید هزینه ی تعمیرش را بفرمایید
    و هزینه ی اضافه کردن خروجی usb
    با تشکر

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، ایراد please wait یکی از ایرادهای شایع در بین ضبط های خانگی سونی است. معمولا در این ایراد قطعات بخش مکانیزم دیسک و اپتیکال بلاک آسیب دیده‌اند. قیمت اپتیکال بلاک کامل دستگاه شما در نمونه شرکتی 680 هزار تومان است. معمولا در بخش تعمیر لوازم صوتی و تصویری اگر تا نصف قیمت یک قطعه هزینه تعمیر آن قطعه شود مقرون به صرفه بوده در غیر این صورت قطعه را تعویض می‌کنند. دقت بفرمایید که نصب بلوتوث روی ضبط خانگی نسبت به نصب پورت usb قابلیت بیشتری به شما می‌دهد و هزینه‌ای بین 280 تا 480 نسبت به کیفیت قطعات مصرفی ایجاد می‌کند.

  20. بهراد گفت:

    درود بیکران بر شما
    بنده از جیرفت مزاحم میشم
    یک دستگاه کمبو سونی SLV-7000K برام آوردن
    قسمت cd پخش کننده سی دی ترک و vcd هستش اپتیک عمرش رو کرده و دیگه کار نمیکنه خوشبختانه یک دستگاه از همین مدل رو خودم دارم اپتیک رو جابجا کردم خیلی عالی اجرا میکنه
    ، اپتیک به شماره فنی KSS-213B هست جسارتا شما موجودی دارید فقط اپتیک تنها رو نیاز دارم بدون مکانیسم .اگر امکانش هست تماس بگیرم با کدوم یک از همکاران گرامی صحبت کنم !؟؟
    ،
    نهایت سپاسگزاری و امتنان

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، اپتیک 213 در هیچ ورژنی (B – C – D و …) تولید نمی‌شود. تعداد محدودی از قطعه مورد نظر موجود داریم که تنها در شرایط خاص استفاده می‌کنیم. تعمیر اپتیک در بیشتر موارد قابل انجام است. ابتدا سعی کنید اپتیک را تعمیر کنید. در غیر این صورت برای سفارش خرید اپتیک با بخش مشاوره تماس بگیرید.

  21. رضا گفت:

    سلام
    بنده ظبط سونی مدل gn999ds دارم چون تازه خریداری کردم دستگاه ترانس برق نداره خیلی سبکه از فروشنده پرسیدم گفته این مدل سونی ترانس نداره هتا خودم بازش کردم ببینم داخلش دست خورده یا نه ولی چیزی دست خورده نبود.ایا این مدل ظبط سونی بدون ترانس که داخل دستگاه به شکل جعبه ای هستش این مدلیه واقعان.چون تمام دستگاهای سونی رو دیدم ترانس داشتنو سنگین وزن بودن.میشه راهنمایی بفرماین.و ساب ووفر این مدل چند وات هستش.ممنونم

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، معمولا در طراحی ضبط‌های قدیمی در بخش ورودی از ترانس کاهنده استفاده می‌شد که البته همانطور که اشاره کردید وزن زیادی به دستگاه اضافه می‌کرد. با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از منابع تغذیه سوییچینگ دیگر نیازی به وجود ترانس کاهنده نیست. دقت کنید که این دو شکل طراحی قابل تبدیل به هم نیستند یعنی برخلاف تصور شما نمی‌توان ترانس دستگاه را برداشت و به جای آن مداری اضافه کرد که همان کار را انجام دهد!
      برداشتن قطعات دستگاه یکی از برداشت‌های غلطی است که در اغلب موارد با ذکر دلیل قانع کننده می‌توان آن را رد کرد.

  22. رضا گفت:

    ممنونم از راهنمایتون.پس یعنی عادیه که این مدل ظبط سونی gn999 ترانس نداره سبک وزنه.و سوال دیگه داشتم ایا ساب ووفر ۵۰۰ وات بهش وصل کنم ممکنه مشکلی واسه دستگاه پیش بیاد ممنون میشم اینم راهنمایی کنین.تشکر

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، فقط از لوازم خود دستگاه استفاده کنید. این تغییرات می تواند آسیب دیدگی دستگاه شما شود.

  23. امیرعلی گفت:

    سلام من ظبط سونی قدیمی دارم این ظبط فیوزش هی میپره یعنی اینکه صفحه روشنه بعد میزنی روی Game دو ثانیه روشنه بعد یه دکمه قرمز داره اون شروع به روشن و خاموش می‌کنه من باید چکار کنم

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، اگر منظور شما فیوز برق ورودی دستگاه است باید بدانید که سوختن هیچ فیوزی بی دلیل نیست. در این کونه موارد تنها یک بار اجازه داریم همان مقدار فیوز را جایگزین کنیم و با احتیاط دستگاه را روشن کنیم. اگر مجدد فیوز بسوزد حتما مشکل سخت افزاری داریم و جایگزین کردن فیوز بدون رفع اشکال تنها آسیب ایجاد شده را بیشتر می کند.

  24. گروه تخصصی رایان گفت:

    با سلام، ضبط خانگی سونی شما در حالت دمو (demo) قرار گرفته است. در این حالت زمانی که دستگاه را خاموش می‌کنید اطلاعات مختلفی از فانکشن‌های دستگاه و امکاناتی که دارد روی دیسپلی دستگاه نمایش داده می‌شود. با استفاده از کلید Display می توانید این حالت را کنترل و یا غیر فعال کنید.

  25. داریوش گفت:

    سلام من یه fh-b711دارم به برق که میزنم تو سیستم برق میاد ولی هیچ عکسعملی انجام نمیده و هیچ چراغی روشن نمیشه با خاموش هیچ فرقی نداره

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، به دلیل کمبود قطعات تعمیر ضبط خانگی سونی در این مدل از خدمات رایان نیست.

  26. عرفان گفت:

    با سلام
    من یه ضبط سونی مدل AZ-2 دارم که هنگام روشن کردن قسمت کاستش صدای تق تق میاد و در نهایت روی پنلش مینتویسه Eject و میره روی حالت استندبای. میخواستم بدونم هزینه تقریبی تعمیر این مشکل چقدر میتونه باشه و اینکه با توجه به اینکه این مدل خودش USB داره هزینه بلوتوث دار کردنش چقدر هست. ممنونم

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، بخش مکانیزم کاست ضبط سونی شما معیوب است. در ضبط های خانگی سونی بخش دیسک و کاست بعد از روشن شدن چند حرکت انجام داده و در حالت ریست قرار می‌گیرد. اگر این ریست انجام نشود دستگاه به طور کامل راه‌ اندازی نمی شود و یا مانند دستگاه شما خاموش می شود. هزینه تعمیر ضبط خانگی سونی شما در این ایراد حدود 250 هزار تومان است. نصب برد بلوتوث روی ضبط خانگی سونی شما با توجه به کیفیت قطعات مصرفی بین 280 تا 480 محدود می‌شود. برای اطلاعات بیشتر می توانید با بخش مشاوره تعمیرات رایان تماس بگیرید.

  27. رضا گفت:

    سلام خسته نباشین
    بنده ظبط خانگی مدل سامسونگ max-ds9850 دارم.قسمت ایوایکس میزارم رو حالت های sound mode بعضی از حالت های پیشورز صدا یکی از باندها صداش قط میشه ولی ساب درحال اجرا هستش و رو بعضی حالت صدا هردو باند اجرا میشه ولی همون باندی که قط میشد نسبت به اون باند صداش کمی ضعیف تره و قسمت جالب اینجاست رو کاست و سی دی این مشکل وجود نداره هردو باند به خوبی کار میکنن فقط قسمت aux این مشکل وجود داره تو بعضی از حالت های صدا یکی از باند ها قط میشه نه ساب..ممنون میشم راهنمایی کنین.تشکر

  28. رضا گفت:

    سلام خسته نباشید سیستمsony شیک lbt 2000دارم . قسمت سی دیش خرابه پیغام please wait میده میخواستم ببینم با جدا کردن بخش cd از مدار حل میشه یه نه .در غیر اینصورت چکار کنم قابل تعمیره و هزینش چقد میشه

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، عملکرد سیستم های صوتی سونی معمولا یکپارچه است و نمی توان بخشی از دستگاه را حذف کرد. به احتمال زیاد پیغام پلیز ویت در سیستم سونی شما هم به همین دلیل یعنی خرابی بخش سی دی اتفاق افتاده است.

  29. علی گفت:

    سلام هزینه تعمیر ارور plz wait در rv50 چقدره

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، رفع ایراد please wait در ضبط خانگی سونی مدل rv50 حدودا بین 300 تا 400 هزار تومان هزینه خواهد داشت.

  30. ناصر امرجی گفت:

    سلام.میخواستم بدونم ضبط سونی مدل mhc-gn88d رو تعمیر میکنید و چجوری میتونم دستگاه رو بدستتون برسونم.ممنون میشم راهنمایی کنید

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، برای تعمیر ضبط خانگی سونی مدل gn88 باید به واحد جمهوری مراجعه بفرمایید. در این سری از ضبط های خانگی سونی معمولا وقتی بخش دیسک و یا کاست معیوب می‌شود کالرکرد کلی دستگاه با مشکل مواجه می‌شود. به بیان ساده‌تر وقتی بخش دیسک از کار می‌افتد صدای خروجی هم ممکن است قطع شود. پس امکان حذف کامل بخش سی دی و یا کاست وجود ندارد. نصب بلوتوث داخلی یکی از اقداماتی است که برای آپدیت در این مدل‌ها انجام می‌شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر با بخش مشاوره تعمیرات تماس بگیرید.

  31. Farzin گفت:

    سلام خسته نباشید ضبط سونی مدل MHC_GN12000 خطا میده و بعد از این که میزنه please wait پیام C3100 میاد.چه مشکلی داره؟شما تعمیر میکنید؟

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، در مورد ایراد PLEASE WAIT و C3100 در نوشته‌های مختلفی توضیح داده‌ایم. برای تعمیر دستگاه می‌توانید با بخش مشاوره تماس بگیرید : 66593629

  32. Ali گفت:

    با سلام.مدل GN90 دارم مدتی هست بعد از حدود یک ساعت کار صدای ضبط شروع به خش خش میکنه خاموش میکنم بعد از حدود یه ربع دوباره خوب میشه جدیدا صدای سیستم در حالت پخش از سی دی یا کاست خش داره ولی صدا از طریق اتصال کابل از پشت ضبط به دستگاه بلوتوث کاملا واضحه میشه لطفا راهنمایی بفرماییدایراد از چیست. سپاسگزارم

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، ایرادی که در ضبط خانگی سونی شما ایجاد شده یکی از ایرادهای خاص در این مدل از ضبط‌های خانگی سونی است. ایجاد نویز در ضبط خانگی شما به دلیل ایجاد ایراد در برد بخش CD دستگاه است. خروجی صدا در این حالت دارای پارازیت می‌شود و تنها راه حل آن تعویض آی سی اصلی معیوب با نمونه اصلاح شده است که در چند سال ابتدای تولید این برد پشتیبانی میشد. اما در حال حاضر امکان تهیه این قطعه وجود ندارد. تنها راه حل تعمیر ضبط خانگی سونی شما استفاده از برد استوک است.

    • حسین گفت:

      سلام
      ی ضبط سونی مدل vx88 دارم.
      مشکلش اینه به محض اینکه ولوم رو روی یک هم حتی میزارم ی صدای نویز مانندی از بلندگوها بلند میشه یجور صدای هووووم که خیلی آزار دهندس.
      اینم بگم وقتی بلندگوها به آمپلی فایر وصله این صدا کمترهست ولی بازم هست اماوقتی بلندگوهابه پشت خود ضبط وصلن این صدا خیلی بیشتر لطفا راهنمایی کنید شاید بتونم توی خونه خودم حلش کنم.متشکرم

      • گروه تخصصی رایان گفت:

        با سلام، بیشترین احتمال خرابی مربوط به معیوب شدن قطعات بخش آمپلی فایر است، ولی نکات تعمیری در حدی نیست که شخص مبتدی قادر به انجام آنها باشد.

  33. علی گفت:

    سلام ‌ نحوه ریست کردن rv50 رو میخواستم بگید .. ممنونم

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، برای ریست ضبط خانگی سونی مدل rv50 کلیدهای زیر را تقریبا به صورت همزمان کلیدهای stop – play mode – disc 1 را فشار دهید. این عملیات در حالت روشن انجام می‌شود. اگر درست انجام دهید عبارت cold reset در دیسپلی ضبط خانگی سونی شما نمایش داده خواهد شد و تمام تنظیمات ریست می‌شود.

  34. سام گفت:

    سلام
    ضبط مدل HCD_GN1100D دارم کاملا سالم بود ولی نمیدونم به چه دلیل از قسمت کاستش صدای تق تق می اومد و میرفت روی استندبای برای تعمییر بردیم ولی کاری کردن که همه دکمه های ضبط از کار افتاده وفقط با قطع و وصل کردن به برق ضبط خاموش و روشن میشه سابش هم از کار افتاده و یه صدای سوت خیلی زیادی هم میده که قطع نمیشه گفتن یه قطعش باید عوض بشه که فقط در تهرانه ما شهرستان هستیم آیا به نظرتون میشه کاری برای این ضبط کرد و درضمن از طریق یه ترانس و جا فلشی فلش خور شده بود که به ورودی صدای ضبط وصل شده بود

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، دستگاه شما در بخش کاست دارای ایراد بوده است. در نوشته‌های مختلف تعمیر ضبط خانگی سونی در مورد ایجاد ایراد eject و خاموش کردن ضبط توضیح داده‌ایم. متاسفانه ایراد دستگاه شما تغییر کرده است و نشانه‌های ظاهری خرابی ایجاد شده ممکن است به دلیل سوختن آی سی سیستم کنترل و قطعات مشابه ایجاد شده باشد. با متخصصین پشتیبان رایان تماس بگیرید : 66593629

  35. آرین طایفه سان گفت:

    سلام خسته نباشید ببخشید من یه ضبط سونی مدل gn100 دارم بعد ولوم دستگاه و اون رقص نور دوره ولوم کار نمیکنه
    مشکل از چیه؟

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، کلید با نام illumination در دستگاه شما برای کنترل روشنایی لامپ‌های ال ای دی صفحه نمایش(رقص نور) دستگاه وجود دارد که دارای چند پترن و حالت خاموش است. احتمالا خرابی ولوم ضبط خانگی شما ایراد دیگری است که همراه با این مشکل تنظیمی ایجاد شده است. ولوم را بچرخانید اگر اشباه عمل می‌کند و یا با هر چند گردش یک عدد بالا یا پایین می‌رود قابل تعمیر است. در مورد خرابی ولوم ضبط خانگی سونی در نوشته ‌های مختلف مربوط به تعمیر سیستم‌های صوتی سونی توضیح داده‌ایم.

      • آرین طایفه سان گفت:

        ممنونم بابت مطالب
        مطالب رو کامل خوندم ضبط رو باز کردم برای تعویض ولوم .اما وقتی ضبط رو بستم صدا کلا قطع شده همه سوکت ها و سیم ها هم چک کردم اما اصلا نداره

  36. امیر گفت:

    با سلام خدمت مجموعه ریان
    من یک دستگاه سونی gzr88d دارم که کاست و سی دی نیاز به سرویس داره آیا قابل تعمیره،

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، تعمیر ضبط خانگی سونی gzr8 در مجموعه رایان با کیفیت ویژه انجام می شود. آشنایی تعمیرکار با ویزگی های داخلی و تخصصی دستگاه باعث می شود تعمیر کیفیت بالاتری داشته باشد. به هر یک مراکز تعمیر ضبط سونی مراجعه می کنید مطمئن شوید که تعمیرکار سیستم صوتی شناخت کافی از دستگاه شما داشته باشد. ارور مکانیزم دیسک و کاست از ایرادهای معمول و پرتکرار در این مدل است.

  37. امیر گفت:

    با سلام خدمت مجموعه رایان
    من یک دستگاه سونی gzr88d دارم که کاست و سی دی نیاز به سرویس داره آیا قابل تعمیره،

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، سری gzr جزء آخرین مدل های ضبط خانگی سونی است. استفاده از قطعات بسیار با کیفیت و تکنولوژی برتر سونی باعث شده است اغلب ایرادهایی که در این سری ایجاد می شود بعلت خرابی قطعات مصرفی مانند تسمه و موتورهایی باشد که معمولا هم در اثر استفاده نشدن خراب شده اند. مهمترین نکته در تعمیر لوازم صوتی و تصویری آشنایی تعمیرکار با مدل دستگاه و ایرادهایی است که در ان مدل به صورت رایج ایجاد می شود. معمول ترین ایراد در تعمیر ضبط خانگی سونی مدل GZR از کار افتادن بخش سی دی و نمایش عبارت MECHA ERROR و خرابی کاست است.

  38. حسین گفت:

    سلام وقت بخیر
    بنده یک ضبط سونی مدل VX88دارم .مشکلی که داره اینه وقتی روشن میشه ی صدای هوووم پخش میشه از باندا که خیلی آزار دهندس. این مدل سونی یک آمپلی فایر جداگانه داره که کنار باند قرار میگیره.وقتی سیم بلنگوهارو به آمپ ول میکنم صدای هوووم کمتر میشه اما وقتی به خروجی خود ضبط میزنم خیلی زیاد میشه.یجور صدای نویز مانند هست . میتونید راهنمایی کنید مشکل ازچیه؟ خود بلندگوهارو تسط کردم مشکل از بلندگوها نیست هرچی هست از خود سیستم داخلی ضبط هست ….

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، وجود نویز در سیستم صوتی شما احتمالا به دلیل وجود یک ارتباط بد بین بخش های مختلف است. ممکن است اتصال بدنه درست نباشد و یا یکی از کانکشن ها به طور کامل ارتباط برقرار نکند. در این حالت به دلیل تقویت بالا و جریان زیادی که از بخش آمپلی فایر کشیده می شود ممکن است قطعات دستگاه بسوزد پس در تکرار تست و آزمایش های پی در پی مواظب این مورد باشید.

  39. سعید گفت:

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

    یه ظبط سونی مدل ال بی تی 12300 وات دارم

    ارور پلیز ویت اومده و کار نمیکنه

    صدای خروجی هم ندارم aux هیچیکم کار نمیکنه

    میخاستم ببینم ایسیش سوخته یا امپیلی فایر مشکل دارع

    یا بخاطر دیسکش هست

    خیلی برام مهمه ممنون میشم پاسخ بدین

  40. ZANGENEH گفت:

    درود بر شما ادمین گرامی…

    من یه ضبط سونی RV6دارم که سینی سی دییش نمیچرخه و دربش باز نمیشه بیاد بیرون ،ایرادش چیه؟ هیچ اروری هم نمیده!

    سپاس از شما…

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، در تعمیر بخش سی دی ضبط خانگی، قطعات مکانیکی احتمال خرابی بیشتری دارند. ابتدا باید مکانیزم دیسک را از نظر سلامت تسمه و چرخ دنده‌ها بررسی کنید. البته قبل از این موضوع دقت کنید که چرخ دنده اپتیک bu30 دستگاه شما سالم باشد. معمولا وقتی این چرخ دنده ترک می‌خورد اپتیک ریست اولیه را انجام نمی‌دهد و مشکلی شبیه حالت please wait در ضبط خانگی سونی ایجاد می‌شود.

  41. داریوش گفت:

    سلام ترانس برق VX90AV چقدر هستش پیدا میشه و هزینه جابجی شما چقدر میشه ممنون

  42. حسین گفت:

    من ساکن بندر عباس هستم آدرس نمایندگی و تلفن رو نیاز دارم تا تماس بگیرم . ممنونم

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، مجموعه رایان فقط در تهران و به صورت محدود خدمات ارائه می‌دهد. در صورت تمایل با 66943697 تماس بگیرید.

  43. رضا گفت:

    درود
    من ضبط سونی مدل GN88D دارم تو جابجایی سی دی داخلش جابجا شده در دی وی دی باز نمیشه

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، در زیر دستگاه سوراخ کوچکی وجود دارد که با استفاده از یک پیچ گوشتی 2 سوی کوچک می‌توانید چرخ دنده داخل ان را حرکت داده و بدون اتصال به برق بخش مکانیزم را خارج کنید. دقت کنید که برای خارج کردن سینی در این حالت فشار زیادی لازم نیست. مراقب باشید به بخش سی دی آسیب نزنید.

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، جابجایی دستگاه به تنهایی نمی‌تواند عامل ایجاد ایراد باشد مگر این که در زمان حمل و نقل ضربه خورده باشد. معمولا هم زمانی خرابی یک دستگاه با عوامل مختلف مانند اثاث کشی یا امانت دادن به دیگران این شبهه را ایجاد می‌کند که حتما عاملی باعث مستقیم ایجاد ایراد است. معمولا در این حالت باید با نمایش پیام please wait در ضبط خانگی سونی خود مواجه شوید: در ایم حالت از متخصصین تعمیر ضبط خانگی سونی مشاوره تعمیرات دریافت کنید: 66942697

  44. محمد علی حیدری گفت:

    سلام ضبط سونی gn۱۱۰۰ مشکل eject وdissplay دارد بم محض استفاده از هر کدام کلید ها وحتی کلید ورودی دستگاه stand bye می‌شود نمی‌توان از دستگاه صوتی جانبی استفاده کرد راهی وجود دارد ریست اولیه غیر فعال شود که بتوان از ورودی جهت دستگاه جانبی استفاده کرد اگر دستگاه تعمیر گردد بخاطر ایراد در یک قسمت از امکان های دیگر محروم شد

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، در مشکل eject ایراد سخت افزاری دارید و نمی‌توانید این بخش را از مدار خارج کنید. البته اگر تعمیرکار ضبط خانگی سونی تسلط کافی روی مدارات دستگاه داشته باشد می‌تواند با هزینه محدود فقط بخش معیوب را از مدار خارج کند. ضبط خانگی شما یکی از مدل‌های ضبط خانگی سونی با قدرت و کیفیت بسیار بالا است که می‌توان روی آن بلوتوث با کیفیت نصب کرد. در صورت نیاز با بخش مشاوره تعمیرات سیستم صوتی رایان تماس بگیرید. 66942697

  45. آرش سروری گفت:

    سلام من یه ضبط سونی vx88 دارم. خیلیم دوسش دارم. به کامپیوتر و کارت صدا وصله همیشه. اما شب خاموشش کردم صبح که روشن کردم. تا ولوم دستگاه و روی یک میزارم یه صدای وحشتناک هووووووررررممم از باندا میاد بیرون و فن پشت دستگاه روشن میشه. صدارو که صفر میکنم فن خاموش میشه و اون صدا قطع میشه.ایرادش از چیه؟ جدیه درست میشه یا دیگه تمومه کارش؟

  46. مهدی گفت:

    سلام من یه ضبط مدل جی ان صد دارم کلا لامپ کلید خاموش روشن کردنش فقط روشنه و روشن نمیشه فقط وقتی به برق میزنی یه لحظه دمو میاد می‌ره روشن نمیشه ایرادش از چی هست میتونید تعمیر کنید

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، ایراد روشن نشدن ضبط خانگی سونی مدل gn معمولا ه دلیل خرابی 3 بخش ایجاد می شود:

      1- خرابی برد کنترل سی دی
      2- سوختن قطعات آمپلی فایر
      3- اشکال در قسمت پاور

      توجه داشته باشید که روشن نشدن در هر دستگاه و ساختار، یک ایراد کلی و جامع است و قطعات زیادی را می تواند شامل شود. معمولا در هر طراحی راههایی برای تفکیک ایراد وجود دارد مثلا این نکته که چراغ پاور روشن می شود یا خیر؟ می تواند راهنمای تعمیرکار ضبط خانگی سونی برای عیب یابی دستگاه باشد.

  47. سینا س گفت:

    سلام.
    من سونی vx88 دارم و کلن پنل نمایشگرش حرارت داره حتی تو حالت استندبای هم دست میزنی گرمه. فن پشت دستگاه رو که چک کردم هم هیچ وقت روشن نمیشه. آیا فن باید کار کنه همیشه ؟؟؟ و چطور میتونم فن رو تعویض کنم. چون من شهرستان هستم.

    • گروه تخصصی رایان گفت:

      با سلام، در بخش تعمیر لوازم صوتی و تصویری گرمای قطعات یک راهنمای غیر فعال است. همانطور که گرم شدن بیش از حد نرمال نشان دهنده خرابی قطعه است، گرم شدن به مقدار معمول یکی از علائم کار کردن قطعه در حالت سلامت است. فن ضبط خانگی سونی براساس مقدار صدای خروجی شروع به حرکت می‌کند. توصیه به شما این است که اگر در حد استفاده، دستگاه سالم است نیازی به دستکاری و یا تعمیر ضبط خانگی سونی شما وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تعمیر تلویزیون ال جی

تعمیر تلویزیون سونی

تعمیر تلویزیون سامسونگ